gore

Terry Francis

Još od osvajanja nagrade Muzik magazina za najboljeg novog didžeja davne 1997. godine, Terry Francis doživeo je meteorski uspon ka slavi. Onima koji ranije nisu bili upoznati sa njegovim veštinama miksovanja i umeću da osvoji publiku, moglo se činiti da je došao nioutkuda. Međutim, istina je da je na underground sceni delovao već deset godina, pre nego što je ostatak sveta primetio o kakvom se talentu radi. Više nego išta drugo, njegov jednoglasno hvaljen album „Architecture“ konačno ga je vinuo u visine.

Svaki pokušaj da se Francisov stil definiše je besmislen, jer je najbolji u onome u čemu briljiraju neka od najvećih didžej imena sveta. On briše linije između prošlosti i sadašnjosti, stvarajući sopstvenu budućnost.

U poslednjih nekoliko godina, Francisova karijera nastavila je da se kreće uzlaznom putanjom, uz konstantne nastupe širom Amerike, Australije, Novog Zelanda i Bliskog Istoka i redovna gostovanja u gotovo svakoj evropskoj državi.  Oktobra 1999. godine otpočeo je rezidenciju u londonskom klubu fabric, gde svake subote osvaja kako starosedeoce, tako i novu publiku.

Zvanični kanali izvođača: