Skip to main content

U toku je onlajn prijavljivanje za prve i najpovoljnije serije ulaznica za ceo No Sleep Festival, a prijava se vrši u svega par koraka na sajtu festivala. Svima koji su se registrovali biće poslat mejl uz personalizovano korisničko ime i šifru za prodajni sajt, gde će među prvima moći da kupe ulaznice po prvim cenama, te će na taj način izbeći trku za najpovoljnije ulaznice kad počne redovna prodaja.

No Sleep Festival 2018 – Step Into the Next Chapter

Novi član iz velike Exitove porodice festivala, nastao je iz međunarodno proslavljene muzičke platforme No Sleep i uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana, a tokom besanog vikenda na više lokacija u Beogradu, među kojima su i svetski čuveni prestonički klubovi Drugstore i 20/44, nastupiće brojni strani i domaći izvođači. Centralni program No Sleep Festivala biće smešten u industrijskom okruženju Luke Beograd i njenom Velikom Hangaru na samoj obali Dunava, novoj tački najvećih elektronskih dešavanja u Beogradu, smeštenoj na svega 1.500 metara od Trga republike. Pored centralnih, No Sleep Festival imaće i dnevne žurke, te prateće programe kao što su izložbe, radionice i muzička konferencija.

Zahvaljujući matičnoj No Sleep Novi Sad bini, sa kojom je i pokrenuta cela muzička platforma, svake godine na Exitu se okupljaju neki od najpoznatijih svetskih klubova kao što su fabric, Tresor, Sub Club, Concrete, Fuse, Arma17, Nitsa, Goa, The Bunker NY i drugi. U protekle tri godine, EXIT je uz No Sleep događaje obišao Njujork, London, Beč, Barselonu i Rim, a ove jeseni vraća se u Beograd, i to u novom festivalskom formatu.