Skip to main content

Zaokružen je program specijalnog prolećnog izdanja No Sleep festivala, na kojem od petka do nedelje verni No Sleeperi slave titulu za Najbolji novi evropski festival! Prolećno izdanje biće otvoreno konferencijom 8. aprila preko dana, a No Sleep vikend će i zvanično početi žurkama na čak sedam lokacija u Beogradu i trajaće do nedelje, 10. aprila u podne!

Centralne lokacije su hangar Matrez i klub Dugstore.

Slavljenički program hangara Matrez u petak čine Nina Kraviz, DVS1, DJ Bone, Tijana T i Layzie, a u subotu Stephan Bodzin live, Agents Of Time, DJ Tennis b2b Kristijan Molnar, Luna Semara i Lukai.

Ovaj No Sleep u klubu Drugstore predstavlja najraznovrsniji program dosad. U petak nastupa domaća jaka hip hop i trep ekipa –  Crni Cerak & Lacku, Spejs Noksi, Kene Beri, Tam, Mladabeba, XoRade i Iliya Xtrm, a u subotu će biti održana tematska žurka Euphoria, po istoimenoj seriji, a pesme će birati Nadia & Sara, Blair Lea i Keskse. Na afterima prvog jutra puštaju Daniella Da Silva B2B SUMIA, Human Rias i Monosaccharide, a drugog Sébastien Léger, Dejan Milićević i N-thcbl.

U klubu 20/44 u petak nastupaju Cosmic G & Lipelis i Odopt, a u subotu Trole i DJ OZ & Matija Duić.

U halfu u petak puštaju Rtikenc Beng, Iva Arifaj, Natasha, Runy, a subota je rezervisana za Pesto Kinti, CVTKVC i Lukavog.

U Silosima Beograd u petak celo veče vrti SMT#NG, a u subotu Luka Čikić.

Prvu žurku u Ben Akibi spremaju TYOMA, Nemax i Dušan Nikolić, a drugu, subotnju Cosmic Eve i Happy People.

Dot prve večeri dočekuje Marka Vukovića b2b Joma Maja, Perfect Pitch DJs i Petera Portmana, a druge stižu Doo, Neutron i Maria Karan.

Program se nalazi na sajtu festivala.

Festivalske ulaznice mogu se kupiti putem sajta No Sleep festivala i preko Gigs Tix prodajne mreže. Predfinalna cena standardnih ulaznica iznosi 2.990 dinara, dok je ograničen broj VIP ulaznica dostupan po ceni od 4.990 dinara. Informacije o cenama pojedinačnih ulaznica za propratne programe u okviru No Sleep Festivala dostupne su na sajtu festivala.

No Sleep konferencija

Pored glavnog muzičkog programa, u okviru festivala održaće se i sada već tradicionalna dvodnevna No Sleep konferencija, na kojoj će biti reči o najaktuelnijim temama u vezi sa muzičkom i festivalskom industrijom. Relevantni sagovornici okupljeni na konferenciji podeliće svoja iskustva, od Metaversa, NFT-jeva i njihovog značaja za kreativne industrije, preko mentalnog zdravlja, „cancel“ kulture, novih trendova u savremenoj muzici i festivalskoj budućnosti nakon pandemije.

Posetioci i mladi umetnici imaće priliku da otkriju i gotovo trideset godina čuvane tajne DJ-inga koje će sa njima podeliti DJ Bone, a moći će i da se upoznaju sa osnovama muzičke produkcije uz bitmejkera Luxonee-ja iz Bassivity Musica.

Svi dnevni sadržaji, paneli i radionice su besplatni i otvoreni za posetioce, a održavaće se u prostoru Marsh Open Space u Cetinjskoj, u petak i subotu od 13 do 18 časova. Program konferencije nalazi se na sajtu festivala.